Kom niet te laat op je afspraak met Dragon Age: The Veilguard

Kom niet te laat op je afspraak met Dragon Age: The Veilguard

BioWare mikt op een grandioze terugkeer met de aanstaande release van Dragon Age: The Veilguard. De ontwikkelstudio moet niet alleen laten zien dat het nog steeds in staat is om geweldige videogames te maken, maar het moet ook voldoen aan de verwachtingen van een grote community die dol is op de serie. Na een groot aantal jaren van afwezigheid keert de serie terug met een game die nieuwe mechanics, geweldige storytelling en gameplay belooft die meer gericht is op het hoofdpersonage, maar die ook de open wereld opoffert ten gunste van een meer gestroomlijnde ervaring.

Dragon Age: The Veilguard Dit is misschien niet het spel dat je verwachtte als je een doorgewinterde fan van de serie bent. Het heeft echter alle elementen die nodig zijn om een geweldige game te worden en het kan je nieuwe favoriete benadering van de iconische franchise worden. Natuurlijk, als je hebt besloten om het een kans te geven, is onze prijsvergelijker je beste keuze om een Dragon Age: The Veilguard code te krijgen voor de beste prijs, maar je moet ook belangrijke informatie voor de release in de gaten houden.

Tijden van de release

De release van Dragon Age: The Veilguard staat gepland voor 31 oktober. Je kunt het spel echter op een ander tijdstip spelen, afhankelijk van waar je bent. Bekijk gerust de volgende afbeelding om te weten wanneer je precies naar Thedas kunt reizen voor een nieuw avontuur.

 

global release times

 

Als je het spel op een pc gaat spelen, moet je ook rekening houden met de systeemvereisten waaraan je systeem moet voldoen om het spel goed te kunnen spelen. BioWare heeft ze gedetailleerd beschreven en je kunt ze hier bekijken.

Het is niet echt nodig om de vorige delen in de serie te spelen om volledig van het spel te genieten, maar als je meer wilt weten over de wereld van het spel, kan Dragon Age 3: Inquisition je bezighouden tot het nieuwe spel wordt uitgebracht.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief