Corel VideoStudio

  • PC

Topwinkels

    Corel VideoStudio, voorheen bekend als Ulead VideoStudio, is een uitgebreid videomontagesoftwarepakket ontworpen voor Microsoft Windows. Het biedt zowel storyboard- als tijdlijn-georiënteerde bewerking, ondersteunt verschillende formaten voor bronclips en maakt de export van de resulterende video naar een bestand mogelijk. Daarnaast bevat het mogelijkheden voor het maken van DVD- en AVCHD DVD-authoring, met Blu-ray authoring beschikbaar via een plug-in. De software ondersteunt het rechtstreeks vastleggen en branden van DV en HDV.



    Een van de belangrijkste functies is de mogelijkheid om video's, afbeeldingen en tekst te overlappen, met ondersteuning voor maximaal 50 clips die tegelijkertijd worden weergegeven via het overlayspoor. VideoStudio verwerkt ook video's in MOV- en AVI-indelingen, inclusief alfakanaal, en afbeeldingen in PSP-, PSD-, PNG- en GIF-indelingen. Specifieke kleuren kunnen worden verwijderd uit overlayvideo's zonder alfakanaal, zodat de gewenste achtergrond of afbeelding op de voorgrond wordt weergegeven.



    Om de prestaties te verbeteren, biedt VideoStudio ondersteuning voor proxy-videobestanden, wat kleinere versies zijn van de videobron die tijdens het bewerken wordt gebruikt.



    Verder biedt VideoStudio compatibiliteit met VFX-type plug-ins van verschillende leveranciers, waaronder NewBlue en proDAD. Met name de Ultimate Editions vanaf X4 worden geleverd met proDAD plugins zoals Roto-Pen, Script, Vitascene en Mercalli-Stabilizer.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Corel VideoStudio

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Koop je serie en download je software van de website of online winkel van de uitgever.

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 5 verkopers die Digital Download op PC. Het spel komt in 18 edities. Onze prijsvergelijkingstool heeft 42 digitale aanbiedingen geïdentificeerd.

    Opmerkingen over Corel VideoStudio

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief