Instant Gaming EU
 
 

Kaspersky Internet Security Plus

  • PC

Topwinkels

    Als je op zoek bent naar een uitgebreidere bescherming, kijk dan eens naar Kaspersky Internet Security Premium of Kaspersky Internet Security Standard voor een meer betaalbare bescherming.



    Kaspersky Plus is een meer gestroomlijnde versie van Kaspersky's beveiligingsaanbod. Het is gericht op essentiële bescherming tegen virussen en malware en biedt robuuste antivirusmogelijkheden, realtime scannen en automatische updates om je systeem veilig te houden.



    Ongestoord privé browsen: met tools om ongeautoriseerd online toezicht, advertentieblokkering en gebruik van je apparaten te voorkomen.



    Kaspersky Internet Security Plus beschermt je banktoepassingen, identificeert lekken in gegevens en wachtwoorden en beschermt je tegen cryptografische oplichting.



    Een intelligente en snelle VPN is inbegrepen, waardoor je volledige vertrouwelijkheid en online vrijheid krijgt zonder in te leveren op snelheid.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Kaspersky Internet Security Plus

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Koop je serie en download je software van de website of online winkel van de uitgever.

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 9 verkopers die Digital Download op PC. Het spel komt in 19 edities. Onze prijsvergelijkingstool heeft 86 digitale aanbiedingen geïdentificeerd.

    Opmerkingen over Kaspersky Internet Security Plus

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief