Kingdom Rush 5: Alliance TD

  • PC

Topwinkels

    Bereid je voor op een episch avontuur in Kingdom Rush 5: Alliance TD! In het vijfde deel van de populaire tower defense-serie wordt een onwaarschijnlijke alliantie gevormd om een nieuwe bedreiging een halt toe te roepen. De machtigste krijgers van Linirea en het Duistere Leger slaan de handen ineen voor een nieuwe ervaring die voortborduurt op eerdere games voor een verbeterde gameplay-ervaring.



    In de game kun je verschillende eenheden inzetten om de vijand tegen te houden, waaronder 15 torens en 12 epische helden. Je kunt hun vaardigheden combineren om nieuwe strategieën te creëren om vijandelijke troepen te vertragen en te doden voordat ze jou kunnen bereiken. Het spel bevat 16 campagne-etappes, 3 verschillende speltypen en meer dan 50 prestaties om vrij te spelen.



    Snelle gameplay, kleurrijke graphics en een flinke dosis humor zijn de belangrijkste elementen in een boeiende ervaring die de serie naar een hoger niveau tilt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Kingdom Rush 5 Alliance TD

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 8 verkopers die Steam op PC. Het spel komt in editie van Standard. Onze prijsvergelijkingstool heeft 14 digitale aanbiedingen geïdentificeerd.

    Opmerkingen over Kingdom Rush 5: Alliance TD

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief