Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club

  • Switch

Topwinkels

    Ontdek de duistere, verwrongen thriller Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club, een spannend detectivespel waarin je de waarheid achter de ijzingwekkende moord op middelbare scholier Eisuke Sasaki moet achterhalen. Onderzoek de verontrustende modus operandi van de Smiling Man, een moordenaar uit het verleden, en analyseer het mogelijke verband met een recente tragische gebeurtenis. Als lid van de Utsugi Detective Agency moet je getuigen ondervragen, aanwijzingen verzamelen en plaats delicten onderzoeken om de zaak op te lossen. Gebruik al je detectivevaardigheden om dit boeiende mysterie op te lossen.



    In Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club is Eisuke Sasaki dood aangetroffen met een lachende papieren zak over zijn hoofd. Dit brengt de zaak in verband met een andere zaak van 18 jaar geleden, gepleegd door een seriemoordenaar die bekend staat als de Lachende Man, die nu een stadslegende is geworden. Jouw doel is om de waarheid achter deze moord te vinden en het mysterie van de Lachende Man voor eens en altijd op te lossen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Emio – The Smiling Man Famicom Detective Club

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 6 verkopers die Nintendo eShop op Switch. Het spel komt in editie van Standard. Onze prijsvergelijkingstool heeft 5 digitale aanbiedingen geïdentificeerd. en 1 prijzen voor de fysieke versie.

    Opmerkingen over Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief