The Legend of Heroes: Trails through Daybreak

  • PC
  • PS5

Topwinkels

    The Legend of Heroes: Trails Through Daybreak is een nieuw deel in de populaire RPG-serie van NIS America. Het spel volgt de avonturen van Arkride, een veelzijdige professional die verschillende banen aanneemt in Calvard, waaronder detectivewerk, onderhandelen en premiejagen. Het spel speelt zich af in een tijd van economische voorspoed maar groeiende politieke onrust en laat je meeslepen in een episch avontuur dat de toekomst van de natie zal bepalen.



    Trails Through Daybreak introduceert vernieuwingen in de gameplay van eerdere games uit de serie met de introductie van het AT-gevechtssysteem (Action Time) en een nieuwe generatie tactische orbs die gevechten boeiender en interessanter dan ooit maken. Interactie met andere personages buiten gevechten om geeft je de middelen om gevechten op ongekende manieren te beïnvloeden. Ook kunnen de belangrijkste eigenschappen van je personage worden veranderd via het nieuwe Alignment-systeem om de voortgang van het verhaal te beïnvloeden.



    De game biedt een solide verhaal ondersteund door spannende gevechtsfuncties, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor elke fan van de serie of iedereen die op zoek is naar een spannend JRPG-avontuur vol actie.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Legend of Heroes Trails through Daybreak

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 10 verkopers die 4 DRM-systemen ondersteunen: Nintendo eShop, Steam, Sony PSN & GOG Galaxy op 3 platforms - PC, PS5 & Switch. Het spel komt in 4 edities. Onze prijsvergelijkingstool heeft 19 digitale aanbiedingen geïdentificeerd.

    Opmerkingen over The Legend of Heroes: Trails through Daybreak

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief