Baten Kaitos I & II HD Remaster

  • PC
  • Switch

Topwinkels

    Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean en Baten Kaitos Origins komen samen in één pakket. De twee klassieke JRPG-avonturen keren terug met verbeterde graphics en een overvloed aan nieuwe functies, waardoor ze toegankelijker en boeiender zijn dan ooit. Ontdek een uitgestrekte wereld die bijna verwoest is door de oorlog tegen een oude kwaadaardige god die een verlaten land achterliet en mensen dwong om in de lucht te leven.



    De spellen bevatten een uniek kaartgebaseerd Magnus Battle System waarmee je essenties kunt winnen en opslaan in kaarten om ze te gebruiken in gevechten. Spannende realtime gevechten waarin je razendsnel cruciale beslissingen moet nemen, stellen je verstand en reactievermogen op de proef om te overleven. Combineer je kaarten om krachtige combo-aanvallen vrij te spelen en vernietig je vijanden in spannende gevechten terwijl je verder komt in het verhaal.



    Baten Kaitos I & II HD Remaster bevat geremasterde HD-graphics voor een verbeterde ervaring die ook nieuwe functies bevat. Auto-save, een helpmenu, de modus New Game+, de modus New Game en zes nieuwe spelsysteemopties zijn toegevoegd voor een verbeterde gameplayprogressie en aanpassing.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Baten Kaitos I & II HD Remaster

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 10 verkoper(s) die 2 DRM-systeem(en) ondersteunen: Steam, Nintendo eShop op 2 platform(en) - PC, Switch. Het spel biedt 0 verschillende editie(s). In onze prijsvergelijking hebben we 9 digitale aanbieding(en) geïdentificeerd. Voor fysieke kopie-aanbieding(en) hebben we 1 prijzen gevonden.

    Opmerkingen over Baten Kaitos I & II HD Remaster

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief