Across the Obelisk: Nenukil, the Engineer

  • PC

Topwinkels

    Nenukil, the Engineer is een heldenpakket dat een nieuw personage van de klasse Verkenners toevoegt aan je groep in Across the Obelisk.



    Nenukil is een dwergheld die je vergezelt in je avonturen. Hij is een flexibele verkenner die een geweer hanteert om zijn vijanden vanop afstand aan te vallen. Zijn rol kan veranderen afhankelijk van of hij de eigenschappen Dubbelloops of Opgezet kanon kiest op level 3.



    Dit Hero Pack bevat ook nieuwe dynamische skins voor personages, een huisdier genaamd Floaty met een debuff ability, themakaarten, emotes voor co-op spel en aangepaste reacties voor in-game evenementen.



    Met de Across the Obelisk: Nenukil, the Engineer DLC voeg je variatie toe en versterk je je groep helden om uitdagende bedreigingen in de game het hoofd te bieden.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Across the Obelisk

    Beste prijzen voor Across the Obelisk Nenukil, the Engineer

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 9 verkoper(s) die 1 DRM-systeem(en) ondersteunen: Steam op 1 platform(en) - PC. Het spel biedt 0 verschillende editie(s). In onze prijsvergelijking hebben we 9 digitale aanbieding(en) geïdentificeerd.

    Opmerkingen over Across the Obelisk: Nenukil, the Engineer

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief