Instant Gaming EU
 
 

Nobody Wants to Die

  • PC
  • Xbox Series X

Topwinkels

    Nobody Wants to Die is een meeslepende noir thriller die zich afspeelt in het New York van de toekomst. Het is het jaar 2329 en onsterfelijkheid is mogelijk dankzij technologische vooruitgang. De prijs die daarvoor betaald moet worden is echter erg hoog. In dit avontuur sluit je je aan bij detective James Karra terwijl hij een reeks misdaden onderzoekt die gericht zijn tegen de elite van de stad. Al snel nadat je met je onderzoek bent begonnen, ontdek je dat er meer is dan op het eerste gezicht lijkt, want meerdere aanwijzingen leiden naar een seriemoordenaar. De waarheid over wat er achter de schermen gebeurt, is echter nog verontrustender en daar ben je misschien niet op voorbereid.



    Met zijn aangrijpende verhaal, verbluffende graphics en duistere sfeer zorgt Nobody Wants to Die voor een meeslepende ervaring die ingaat op de implicaties van transhumanisme en onsterfelijkheid in een maatschappij waarin de moraal vervaagt. Ontdek een dystopische toekomst waarin niets is wat het lijkt en geweld en macht hand in hand gaan in een streven naar onsterfelijkheid.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Nobody Wants to Die

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 16 verkopers die 4 DRM-systemen ondersteunen: Steam, Xbox Live, Sony PSN & GOG Galaxy op 3 platforms - PC, PS5 & Xbox Series X. Het spel komt in 2 edities. Onze prijsvergelijkingstool heeft 35 digitale aanbiedingen geïdentificeerd. Bovendien toont ons platform feedback van gebruikers, met 1 al gedeelde opmerkingen.

    Opmerkingen over Nobody Wants to Die

    KittenChucklenugget
    20 jul 2024 04:15 on dlcompare.com
    this is bioshock if it was a telltale game. loved the 30's aesthetic
    dit is bioshock als het een telltale game was. hield van de jaren 30 esthetiek

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief