Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X

Topwinkels

    Leid het onderzoek en los een mysterie op in Lacuna - A Sci-Fi Noir Adventure. Je speelt als een agent van het Center for Defense Information, Neil Conrad, die de zaak van een moord onderzoekt die veel ingewikkelder en gevaarlijker zal blijken te zijn dan verwacht. Dit onderzoek zal invloed hebben op je eigen leven, maar kan ook gevolgen hebben voor het lot van het hele zonnestelsel.



    Lacuna - A Sci-Fi Noir Adventure is, zoals de naam al doet vermoeden, een sci-fi avonturenspel waarin je puzzels moet oplossen en met de personages in het spel moet omgaan om je missie te volbrengen. Maar Lacuna - A Sci-Fi Noir Adventure doet dit op een unieke, meeslepende manier, zodat het verhaal niet voortdurend onderbroken wordt door puzzels of eindeloze dialogen, het vloeit allemaal op een natuurlijke manier in elkaar over. Omdat Lacuna - A Sci-Fi Noir Adventure een spel is met een sterk verhalende dimensie, heeft het verschillende vertakkingen in het verhaal en dus ook verschillende eindes, wat een grotere herspeelbaarheid mogelijk maakt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Lacuna – A Sci Fi Noir Adventure

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 15 verkopers die 3 DRM-systemen ondersteunen: Steam, Xbox Live & Sony PSN op 3 platforms - PC, PS4 & Xbox Series X. Het spel komt in editie van Standard. Onze prijsvergelijkingstool heeft 20 digitale aanbiedingen geïdentificeerd.

    Opmerkingen over Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief