This Is Snooker – Pool Deluxe Edition

Topwinkels

    This Is Snooker – Pool Deluxe Edition is een genre-definiërende cue sportsimulatie met zevenvoudig wereldkampioen snooker, Stephen Hendry, ontwikkeld door VooFoo Studios en uitgegeven door Double Eleven. Het spel komt in 2019 wereldwijd uit voor Nintendo Switch.



    Hendry, een van de beste snookerspelers ooit, is in het spel te zien als een AI-tegenstander en deskundige mentor - een exclusieve Cue Tips-videoserie die is gemaakt om je te helpen je snookervaardigheden in het echte leven en in het spel te verbeteren. Professioneel snooker- en poolscheidsrechter Michaela Tabb is ook te zien in de game. Haar bekende stem geeft autoriteit en authenticiteit aan de scheidsrechter in de game.



    This Is Pool – Snooker Deluxe Edition is volledig ontwikkeld met behulp van VooFoo Studios' geheel vernieuwde game- en physics-engine. De nieuwe engine zorgt voor een ongeëvenaard niveau van grafische betrouwbaarheid en hyperrealistische, levensechte balfysica, waardoor de technisch meest geavanceerde keu sportgame ooit is gemaakt.



    This Is Pool – Snooker Deluxe Edition is een complete keusport-ervaring boordevol content, met alle belangrijke keursporten op zes nauwgezet gedetailleerde locaties, volledige pool- en snookercarrièremodi, minigames, trick shots, een oefenmodus en uitgebreide lokale en online multiplayermodi in een werkelijk meeslepende keusportsimulatie.

    Lees verder


    Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
    We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
    Bedankt voor je begrip en geduld.

    Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Simulatie.

    Opmerkingen over This Is Snooker – Pool Deluxe Edition

    Je kunt ook houden van

    • Technische informatie

    • Categorieën : Simulatie, Sports
    • Uitgever : VooFoo Studios
    • Ontwikkelaar : Double Eleven
    • Modus : Solo, Multiplayer
    • Verschijningsdatum : 2019
    • Systeemvereisten
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 3
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief