Instant Gaming EU
 
 

Monster Safari

Topwinkels

    Monster Safari is ontwikkeld door SmallOne Studio en het is een miz van een monster dierentuin management simulator en safari verkenning.



    Je zult schattige monsters grootbrengen en onbekende continenten verkennen om nieuwe wezens te vinden, allemaal in een poging om het park van hun dromen te creëren! Zorg ervoor dat de monsters gelukkig zijn, goed gevoed zijn en het vooral naar hun zin hebben - zo niet, dan moet je niet raar opkijken als een parkbezoeker een arm wordt afgehakt. Het zijn monsters waar we het over hebben!



    In Monster Safari kunnen spelers beginnen met een vooraf ingestelde dierentuin of een lege lei die ze kunnen uitbouwen tot hun ideale park. Huur werknemers in om je terrein te helpen onderhouden, maar zorg er wel voor dat ze goed voor de monsters zorgen.

    De dierentuin is niet alleen een plek om monsters te verzamelen, het is ook een actief park waar mensen rond zullen rijden en je monsters zullen bekijken. Mensen zijn klanten en klanten geven geld uit. Het businessmodel van het park zou niet werken zonder hun geld! Je zult de gasten moeten voorzien van restaurants, concessiestands, souvenirwinkels, en zelfs toiletten om een comfortabele ervaring te creëren. Als het park aan bepaalde voorwaarden voldoet, zullen speciale gasten zoals VIP's, politici, dieven en stropers hun opwachting maken. Je zult speciaal voor deze gasten moeten zorgen en hen helpen (of niet) te overleven. Verrassend genoeg is opgegeten worden door monsters helemaal niet zo vreemd in Monster Safari. Help ze een sterke band op te bouwen met de wezens van het park. Spelers kunnen hun monsters helpen door hun habitat te kiezen, hun maaltijden te kiezen en ze kennis te laten maken met bepaalde evenementen, of ze helpen hun perfecte partner te vinden. Schattige babymonsters hebben unieke statistieken en een systeem om vaardigheden te erven - kies de perfecte mama en papa om hun lieve baby's unieke vaardigheden te geven.



    Wil je meer soorten monsters hebben? Ga op expeditie en neem onbekende wezens mee uit onontdekte biomen! Alles van elfachtige monsters, stenen reuzen en legendarische zwarte draken wacht op je in het onbekende gebied van Monster Safari. Tijdens je verkenningstocht speel je nieuwe decoraties, winkels en speciale evenementen vrij om je park en monsters te helpen groeien. Het is aan jou om dit, je werknemers, parkbezoekers en nieuwe verkenningsmissies te beheren, allemaal in een verfijnd beheersysteem dat diepte brengt in Monster Safari.

    Lees verder


    Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
    We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
    Bedankt voor je begrip en geduld.

    Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Casual.

    Opmerkingen over Monster Safari

    Je kunt ook houden van

    • Technische informatie

    • Officiële website : Monster Safari
    • Categorieën : Casual, Simulatie
    • Uitgever : X.D. Network Inc.
    • Ontwikkelaar : SmallOne Studio
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : TBA
    • Systeemvereisten
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 7
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief