Instant Gaming EU
 
 

Divinity : Fallen Heroes

Topwinkels

    Van de makers van Divinity: Dragon Commander en Divinity: Original Sin II komt een nieuw meesterwerk, Divinity: Fallen Heroes. Dit spel is een nieuw tactisch spel vol RPG-elementen dat zich afspeelt in hetzelfde universum van Divinity: Original Sin II.



    Neem de leiding en voer het bevel over de Lady Vengeance. Leid de troepen in meer dan 60 handgemaakte missies waarin al onze acties en keuzes het verhaal ten goede of ten kwade helpen bepalen.



    In deze titel zul je dieper graven in de rijkdom van Rivellon. Je moet handelen want het lot van je ras ligt in jouw handen. Leid de Hagedissen, de Elfen, de Dwergen, de ondoden, de Demonen en de Mensen en red de wereld. Rekruteer helden en veteranen, en stuur ze gewapend met staal en magie. Je beslissingen zullen je vaardigheid als leider meten, en je zult worden beoordeeld op basis van je keuzes.



    Kenmerken



    Rekruteer volgelingen - Train troepen, onderzoek nieuwe uitrusting en voorwerpen, en verbeter je helden aan boord van The Lady Vengeance.



    Laad je wapens - Buskruit is aanwezig in Divinity: Fallen Heroes. Vergrendel en laad je wapens. Je hebt een arsenaal aan geweren en revolvers tot je beschikking, maar mocht dat nog niet genoeg zijn, dan heb je ook je zwaarden en tovenarij bij de hand.



    Interactieve elementen - Je kunt interactief met je omgeving spelen, olie-, ijs-, vuur-, water- en gifelementen mengen voor verschillende effecten. Er is ook een nieuw element in de mix, het Sulfurium.



    Ondersteunt single-player en co-op - Speel in single-player of multiplayer coöperatief.



    Divinity: Fallen Heroes biedt je alle spannende gameplay-mechanieken uit de vorige titels in de serie en een heleboel nieuwigheden.

    Lees verder


    Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
    We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
    Bedankt voor je begrip en geduld.

    Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Actie.

    Opmerkingen over Divinity : Fallen Heroes

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief